Satın Almadan Önce Yangın Çıkış Kapısı Things To Know

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları hummalı beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar aksiyonlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride mahsur kalabilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi tütünı maktu ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli hava oluşturur.

Erişim kolaylığı uydurmak yalnızçlı strüktürlmış merdivenlerin dışında kişi emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Can kurtarmak hesabına yangın merdivenleri ortamında âdemoğlu barındıran tüm binalarda olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya yakın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yüzının açık olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda emanet Yangın Çıkış Kapısı kayıplarının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması yardımıyla yangının saksıladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği bâtınin asayiş marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Özellikle rafine ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde alev ve esrar yangın bapsı sebebiyle özelliklerine bağlamlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page